CogLing 2010: Antwerpen, 17 en 18 december

Zoals afgesproken op de laatste CogLingDagen in Leiden (december 2008), zullen de CogLingDagen 2010 plaatsvinden in Antwerpen. Als data zijn inmiddels vastgesteld vrijdag 17 en zaterdag 18 december. CogLing 2010 zal gezamenlijk georganiseerd worden door de Lessius hogeschool (Paul Sambre) en de Universiteit Antwerpen (Tanja Mortelmans). Het plan is om de CogLingDagen ook over beide locaties te verdelen; vrijdag op Lessius, zaterdag op de UA. Beide campussen bevinden zich in het centrum van Antwerpen. Nadere informatie en de call for papers volgen later.

About benecla

Belgian Netherlands Cognitive Linguistics Association
This entry was posted in CogLingDays 2010. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s